ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 13.11.2008 во 12:43


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 08.11 – 12.11.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за посебни мерки по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Кратово
Пробиштип
Ресен
Гостивар
Кисела Вода
Делчево
Гази Баба 1
Гази Баба 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu