ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 28.01.2010 во 13:56

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 21.01.2010 – 26.01.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за површина со есенски житни култури (пченица и јачмен) по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Дебар
Делчево
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Карпош
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Крушево
Куманово
Охрид
Радовиш
Штип
Струга
Свети Николе
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu