ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 12.04.2010 во 11:52

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 12.03. – 16.03.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за општи мерки по мерка Дополнителна поддршка за семејни земјоделски стопанства со носител млад земјоделец или жена по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Дебар
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Карпош
Кавадарци
Кичево
Кисела Вода
Кратово
Крушево
Неготино
Охрид
Пробиштип
Радовиш
Ресен
Струга
Струмица
Свети Николе
Валандово


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu