ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - 07.09.2010 во 09:57

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството

и руралниот развој објавува

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 119/2010

за вработување на 6 државни службеници во Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој за следните работни места:


ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ - 119/2010 за вработување на државни службеници во Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu