ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - 15.09.2010 во 09:11Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството

и руралниот развој објавува

ЈАВЕН ОГЛАС

за вработување извршител на работно место самостоен референт за одржување на возен парк за работа на неопределено време во Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој


ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на извршител во Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu