ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 31.12.2010 во 09:32

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 07.12. 2010 – 29.12.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла говеда по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Дебар
Делчево
Гевгелија
Кавадарци
Крива Паланка
Куманово
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Струга
Струмица
Тетово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu