ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 05.01.2011 во 14:01

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 27.12.2010 – 03.01.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка по површина за одржување на постоечки овошни насади по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Делчево
Гевгелија
Кавадарци
Кисела Вода
Неготино
Радовиш
Штип
Свети Николе
Македонски Брод

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu