ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 10.03.2011 во 10:35

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 17.02.2011 – 04.03.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено грозје во регистрирани домашни визби по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Кавадарци

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu