ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНОСТА - 19.04.2011 во 11:09
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНОСТА
Почитувани корисници,

Ве известуваме дека Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој е преселена во нови простории на следната адреса:


Бул: Трета Македонска Бригада бб

(зграда на Македонија Табак блок Ц)Контакт телефоните на Агенцијата за финансиска поддршка во

земјоделството и руралниот развој остануваат непроменети
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu