ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 20.05.2011 во 16:13

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 17.05.2011 – 18.05.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено кравјо млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Чаир
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Кавадарци
Кичево
Кочани
Кратово
Крива Паланка
Куманово
Неготино
Прилеп
Пробиштип
Штип
Струга
Струмица
Свети Николе
Тетово
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu