ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 23.05.2011 во 12:33

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 05.05.2011 до 17.05.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка по регистрирано презимено пчелно семејство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Велес
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Карпош
Кичево
Кисела Вода
Кратово
Крива Паланка
Крушево
Македонски Брод
Охрид
Чаир

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu