ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 15.06.2011 во 09:43

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 02.06.2011 - 03.06.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка за намалување на залихи на вино и поддршка за откуп на грозје по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Гевгелија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu