ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 27.07.2011 во 11:12

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 29.06.2011 до 25.07.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за намалување на залихи на вино и поддршка за откуп на грозје по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Валандово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu