ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 05.08.2011 во 10:53

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 23.06.2011 – 26.07.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено кравјо млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Делчево
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Кочани
Кратово
Крива Паланка
Куманово
Охрид
Прилеп
Радовиш
Струмица
Свети Николе
Тетово
Валандово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu