ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 05.08.2011 во 11:27
ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 23.06.2011 do 26.07.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла овци од сите категории по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Берово
Битола
Чаир
Дебар
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Кратово
Крива Паланка
Охрид
Прилеп
Пробиштип
Свети Николе
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu