ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 10.10.2011 во 10:45

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 11.07.2011 до 21.09.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла говеда по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Чаир
Дебар
Делчево
Демир Хисар
Гази Баба
Гостивар
Карпош
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Крушево
Куманово
Охрид
Прилеп
Ресен
Струга
Струмица
Тетово
Велес
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu