ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 15.12.2011 во 14:35

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 13.10.2011 до 09.12.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка по обработлива земјоделска површина за поледелски култури по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Чаир
Демир Хисар
Гевгелија
Кисела Вода
Кочани
Кратово
Крушево
Куманово
Неготино
Охрид
Пробиштип
Штип
Струмица
Валандово
Велес
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu