СООПШТЕНИЕ - 28.12.2011 во 14:31

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува сите заинтересирани правни лица - производители на вино дека можат да поднесат барање за користење на помош за маркетинг на земјоделски производи.

СООПШТЕНИЕ и БАРАЊЕ ЗА ИСПЛАТА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu