Одржан прв состанок на директори на Платежни Агенции на земји од Југоисточна Европа, земји кандидати и потенцијални кандидати за членство во ЕУ (14.03.2012 година) - 20.03.2012 во 14:20


Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој беше домаќин на првиот работен состанок на директори на Платежни Агенции од земјите на Југоисточна Европа.

Прв состанок на директори на Платежни Агенции на земји од Југоисточна Европа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu