ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 13.07.2012 во 13:25

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од од 01.06.2012 до 25.06.2012 и од 28.06.2012 до 29.06.2012 година година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено козјо млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Делчево
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Кавaдарци
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Пробиштип
Радовиш
Штип
Струмица
Валандово
Велес
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu