ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 24.07.2012 во 13:57

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 20.06.2012 до 09.07.2012 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за намалување на залихи на вино и поддршка за откуп на грозје по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Кавадарци
Кисела Вода
Куманово
Неготино
Прилеп
Штип
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu