ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 23.12.2008 во 13:51

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 22.12 – 23.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено млеко во регистририани објекти за преработка на млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Берово 1
Берово 2
Валандово
Гази Баба 1
Гази Баба 2
Гевгелија 1
Гевгелија 2
Гевгелија 3
Делчево
Кисела Вода 1
Кисела Вода 2
Кичево
Куманово
Прилеп 1
Прилеп 2
Прилеп 3
Прилеп 4
Прилеп 5
Радовиш 1
Радовиш 2
Штип 1
Штип 2
Штип 3
Тетово 1
Тетово 2
Тетово 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu