ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 06.08.2012 во 15:25

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од од 20.06.2012 до 11.07.2012 година година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено козјо млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Кочани
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu