ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 23.12.2008 во 14:01


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 22.12 – 23.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за посебни мерки по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Дебар
Делчево
Гевгелија
Гостивар
Кисела Вода
Куманово
Прилеп 1
Прилеп 2
Штип

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu