ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 16.03.2013 во 09:52

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 27.02.2013 до 07.03.2013 година , Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено козјо млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Делчево
Гевгелија
Карпош
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Македонски Брод
Пробиштип
Радовиш
Штип
Струмица
Свети Николе
Валандово
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu