ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 29.03.2013 во 13:19

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 11.03.2013- 22.03.2013година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка по површина за одржување на постоечки лозови насади по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Чаир
Делчево
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Карпош
Кавадарци
Кисела Вода
Кочани
Кратово
Крушево
Куманово
Неготино
Охрид
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Ресен
Штип
Струга
Струмица
Свети Николе
Тетово
Валандово
Велес
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu