ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 11.04.2013 во 14:38

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 01.04.2013 - 08.04.2013 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка по површина за одржување на постоечки лозови насади по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Гази Баба
Гевгелија
Карпош
Кавадарци
Кисела Вода
Кочани
Кратово
Куманово
Неготино
Охрид
Прилеп
Радовиш
Штип
Струмица
Свети Николе
Валандово
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu