ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 01.08.2013 во 11:29

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 01.06.2013- 10.07.2013 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година за сточарство по мерка Директни плаќања за одгледани и продадени бројлери по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Демир Хисар
Гази Баба
Неготино
Охрид
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu