ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 01.08.2013 во 12:05
ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 01.06.2013- 10.07.2013 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година за сточарство по мерка Директни плаќања за амортизирани несилки заклани во регистрирани кланични капацитети по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Гази Баба
Кисела Вода
Ресен
Штип
Тетово
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu