ПРОЛОНГИРАН РОКОТ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА БАРАЊА ЗА СУБВЕНЦИИ - 05.09.2013 во 15:38

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува земјоделските стопанства дека е пролонгиран рокот за поднесување барања за директни плаќања.
Со измените во Програмата и Уредбата се пролонгира рокот за поднесување на барања за субвенции и наместо до 30 август 2013 година, земјоделците барањата за субвенции ќе можат да ги поднесат до 20 септември 2013 година.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu