ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 31.10.2013 во 14:09

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 03.09.2013 до 18.10.2013 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година за растително производство по мерка Директни плаќања за произведено и продадено винско грозје во регистрирани капацитети за производство на вино во Република Македонија по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Кавадарци
Кисела Вода
Неготино
Струмица
Свети Николе
Валандово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu