ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 07.11.2013 во 09:24

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 03.09.2013 до 18.10.2013 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за Директни Плаќања за произведено и продадено кравјо млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Берово
Битола
Чаир
Делчево
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Кавадарци
Кисела Вода
Кочани
Крива Паланка
Крушево
Куманово
Прилеп
Радовиш
Струга
Струмица
Свети Николе
Тетово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu