ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 29.12.2008 во 15:31


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот 25.12 – 29.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година по мерка Финансиска поддршка за пчелно семејство, набавка на матици и подигање на нови површини под медоносна флора за сточарско производство во производната 2007/2008 година по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Демир Хисар
Кисела Вода
Македонски Брод 1
Македонски Брод 2
Битола
Гостивар
Кратово 1
Кратово 2
Кисела Вода
Крушево
Ресен
Тетово
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu