ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 07.02.2014 во 11:49

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 01.11.2013-31.12.2013 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за растително производство по мерка Дополнителна финансиска поддршка за од подмерка 1.1. за одгледување на ориз и сончоглед по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Гази Баба
Прилеп

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu