ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 08.02.2014 во 10:35

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 28.01.2014-03.02.2014 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за презимени пчелни семејства по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Дебар
Делчево
Крива Паланка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu