ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 31.12.2008 во 11:08

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 28.12 – 29.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за засеани површини со житни и маслодајни култури по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Чаир
Дебар
Делчево
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Кавадарци
Кратово
Крива Паланка
Куманово
Македонски Брод
Охрид
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Штип
Струга
Струмица
Тетово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu