БИЛЈАНА ВУКОВИЌ: Субвенциите го модернизираат македонското земјоделство (ИНТЕРЈВУ) - 16.01.2016 во 15:37
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu