ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 05.01.2009 во 16:50


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот 27.12 – 29.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година по мерка Финансиска поддршка за пчелно семејство за сточарско производство во производната 2007/2008 година по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Чаир
Дебар
Демир Хисар
Гази Баба
Гостивар
Кавадарци
Кисела Вода
Кочани
Кратово
Крива Паланка
Куманово
Македонски Брод
Прилеп
Струга
Струмица
Свети Николе
Тетово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu