ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 06.01.2009 во 16:31


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВАВо периодот од 27.12 – 29.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за градинарско производство по мерка Финансиска поддршка за производство на отворено и во пластеници предадени во преработувачката индустрија по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Делчево
Гостивар
Кавадарци
Кочани
Кратово
Крива Паланка
Куманово
Струмица
Свети Николе

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu