ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2018 - 17.10.2018 во 11:10


ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2018
за унапредување на 20 (дваесет) административни државни службеници во Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој
.


Интерен оглас број 01/2018 | Пријава за унапредување | Барање за објавување на интерен оглас на web страна


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu