ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2019 - 31.07.2019 во 14:00

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2019
за унапредување на 3 (три) административни државни службеници во Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој
.


Интерен оглас број 01/2019 | Пријава за унапредувањеРокот за пријавување на кандидати на Интерниот оглас број 01/2019 во Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој е продолжен до 07.08.2019 година.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu