СООПШТЕНИЕ - 25.03.2020 во 09:05
ОДЛУКА
за продолжување на рокот на Јавен повик 01/2020 за доставување на барање за
користење за на средства од ИПАРД програмата 2014-2020
.
Одлука - македонска верзија

Одлука - албанска верзија


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu