Известување - 11.08.2020 во 12:01Известување !

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува земјоделските стопанства дека од денеска па се до 31.08.2020 година може да се поднесуваат барања за помош во премии за осигурување. Сите земјоделци кои ги осигурале посевите од временски непогоди ќе имаат можност да побараат финансиска поддршка за оваа мерка. Барањата се поднесуваат во Подрачните eдниници на Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство.“


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu