ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 08.07.2008 во 13:00


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 19.05 – 04.07.2008 г., Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Пограмата за финансирање на активностите од растителното производство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Чаир 1
Чаир 2
Дебар
Делчево
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар 1
Гостивар 2
Кочани 1
Кочани 2
Куманово
Неготино 1
Неготино 2
Охрид
Прилеп
Радовиш
Свети Николе 1
Свети Николе 2
Свети Николе 3
Тетово
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu