ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 29.05.2009 во 14:34

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 28.05. – 29.05.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за површина со есенски житни култури (пченица и јачмен) по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Дебар
Демир Хисар
Гостивар
Карпош
Кичево
Кочани
Кратово
Крива Паланка
Македонски Брод
Неготино
Охрид
Радовиш
Штип
Струга
Струмица
Валандово
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu