ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 27.06.2009 во 14:00

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 24.06.2009 - 30.06.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој доисплати финансиски средства по 500 денари од грло говедо од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла говеда од следниве раси: холштајнизирано фризиско, сименталско, монтафонско, оберинталско, товни раси говеда и биволи по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Чаир
Дебар
Делчево
Демир Хисар
Гевгелија
Гостивар
Карпош
Кавадарци
Кисела Вода
Кочани
Кратово
Крушево
Пробиштип
Струга
Свети Николе

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu