ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 27.10.2008 во 17:33


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 17.10 – 21.10.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производоство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Делчево 1
Берово
Чаир
Делчево 2
Кичево
Кисела Вода 1
Охрид
Прилеп
Тетово
Велес
Чаир 2
Делчево 3
Кисела Вода 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu