ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 17.07.2009 во 14:20

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 15.07. – 16.07.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено кравјо млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Гази Баба
Гостивар
Кисела Вода
Кочани
Крива Паланка
Куманово
Охрид
Радовиш
Штип

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu