ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 12.08.2009 во 14:44

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 04.08 – 05.08.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено млеко во регистририани објекти за преработка на млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Битола 1
Битола 2
Демир Хисар
Гази Баба
Кочани
Крива Паланка
Куманово
Струга
Струмица
Свети Николе 1
Свети Николе 2
Велес 1
Велес 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu