ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 13.08.2009 во 10:33

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА


Во периодот од 04.08 – 05.08.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за оранжериско производство година (домати, пиперки, краставици и режано цвеќе) во 2008 и производство на отворено и во пластеници предадени во преработувачката индустрија (индустриска пиперка, домати, феферони, корнишони и гамба) по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Струмица
Валандово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu